Informatie

Informatie over de faciliteiten

Faciliteiten

Faciliteiten

Op het terrein zijn 2 zwembaden; één voor volwassenen en één voor kinderen. Voor de sportieve ontspanning zijn er twee sportvelden en twee speeltuinen.

 

Er is een ruim en modern toiletgebouw met onder meer een invalidendouche, een babyruimte, wasserette en er is, naast de diverse doucheruimten, zelfs een ligbad.

 

In het restaurant met TV kunt u diverse versnaperingen gebruiken. Het restaurant is geschikt voor gezelschappen tot 250 personen en biedt u de mogelijkheid voor het houden van partijen, droppingen, familiefeesten, bedrijfsfeesten, enz. Bovendien heeft het restaurant de mogelijkheden om te barbecuen. Er is een bar en cafetaria, met een terras.

 

Tevens vindt u, in het hoogseizoen, op Recreatieoord Dennenlust een recreatieteam. Zij verzorgen droppingen, zeskamp, sport en spel, o.a.: hengelwedstrijden, puzzeltochten, klootschieten, een sportdag, enz. Er is ook de gelegenheid om te badmintonnen, volleyballen of voetballen. Af en toe komt ook een andere camping ons bezoeken om tegen ons te spleen. Een deskundig team probeert u het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

 

Voor de jongeren zijn er in het jeugdhonk diverse mogelijkheden voor ontspanning. Er worden allerlei leuke spelletjes georganiseerd, o.a.: tafeltennis, videofilms, disco en bingo voor de kleintjes.

 

Honden aan de lijn zijn toegestaan.
Gratis internet/wifi voor onze gasten
Brievenbus
Eten en drinken

 

Café 
Restaurant (van pannenkoek tot gangen diner)
Terras
Snackbar
Winkel

Gratis internet

Zandhuizerweg 19
7587 LA De Lutte
Nederland

Email: info@dennenlust.nl
Telefoon: +31 (0)541 – 551 401
Fax: +31 (0)541 – 221 892